Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vonzd be az életedbe, amit kívánsz!
  2013-02-15 09:57:50, péntek
 
 
Azt hiszed, egy varázsütésre minden megváltozhat anélkül, hogy bármit is tenned kellene? Hát sajna erről csak álmodozhatsz. Vagy mégsem? Ha nem is kapod meg, éred el, amit akarsz azonnal, felgyorsíthatod a folyamatot, hogy minden vágyad teljesüljön. Hogyan? Varázsolj!


Hogy megvalósítsd az álmaidat, elérd a céljaidat, vagy egyszerűen csak megkapd, amire már régóta vágysz, mindenképpen meg kell dolgoznod. De megkönnyítheted a saját dolgodat, ha megtanulod bevonzani az életedbe vágyaid tárgyát vagy céljaidat. Időnként a legegyszerűbbnek tűnő apróságok segítenek a legtöbbet.


A megfogalmazáson múlik minden
Az első lépés, hogy elérd a céljaidat, hogy pontosan megfogalmazd, mit is akarsz. Akár le is írhatod egy papírra vagy füzetbe. Alaposan gondold meg, mit szeretnél elérni, megkapni stb. Gondold végig, és fogalmazd meg a lehető legpontosabban. Amire mindenképpen oda kell figyelned: soha ne fogalmazz úgy, hogy mit NEM szeretnél.

Azt akarod, hogy a kiszemelt pasi/csaj az első randitok után ne feledkezzen meg rólad? Gáz: Ne felejts el! Cool: Emlékezz rám mindig!

Szeretnéd, ha a párod hűséges maradna hozzád?

Gáz: Ne csalj meg! Cool: Maradj mellettem, és engem szeress!

Válogasd meg jól a szavaidat, figyelj arra, hogy minden, amit kimondasz, az pozitívan legyen megfogalmazva, optimizmust és várakozást tükrözzön, mert csak így kaphatod meg, amit akarsz.

Második lépés, hogy folyamatosan figyelj a vágyaidra. Nem elég leírni, listába szedni, hogy mik a vágyaid, aztán kiragasztani a falra, és várni, hogy majd egyszer csak minden előtted hever. Mindennap gondold végig újra, mit szeretnél, lehetőleg ugyanazokkal a szavakkal fogalmazd meg, amelyekkel korábban, így tudatosítod magadban a varázslatot, ezzel segíted bevonzani a saját életedbe azt, amire vágsz.

Harmadik lépés, bár egyszerűnek tűnik, mégsem az. Kíváncsi vagy arra, ha az előző két lépést már teljesítetted, miért nem válik valóra, amit akarsz? Nos, talán már rég valóra vált volna, ha engeded. Sokszor annyira akarunk valami, hogy amikor már ott áll az orrunk előtt, és egyszerűen csak ki kellene nyújtani a kezünket, és megragadni, akkor becsukjuk a szemünket, és úgy teszünk, mintha nem látnánk. Általában ez azért van, mert nem akarjuk elhinni, hogy sikerült, félve a csalódástól. Meg kell tanulni beengedni mindent, amit szeretnénk. Ha már az ajtón dörömböl, jó lenne észrevenni, és ajtót nyitni neki.

Lángra gyúlt kívánságok


Segítheted a varázslatot, ha a kívánságodnak megfelelő gyertyákat gyújtod meg, miközben a vágyaidra koncentrálsz. A gyertyákat a színűk szerint más-más célok eléréshez használhatod fel. Minden nap gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát, és amíg ég, koncentrálj a kívánságodra.

A vörös magabiztosságot és önbizalmat ad. A szexszel, szerelemmel testi örömökkel kapcsolatos kívánságokhoz használj vörös gyertyát.

A narancssárga oldja a feszültséget, segít tisztán látni, így az ilyen színű gyertya égetésével könnyebben birkózhatsz meg a problémáiddal.

A sárga a kreativitást erősíti, és segíti a koncentrációt. Ha tanulással kapcsolatos a kívánságod, válaszd ezt a gyertyát.

A zöld - kiindulva a zöldhasú kifejezésből - a gazdagságot, a vagyont és a pénzt jelképezi. Sok pénzt szeretnél? Égess zöld gyertyát!

A kék tökéletes védelmező szín. Ha úgy érzed védelemre van szükséged, használj kék gyertyát. Ugyanígy alkalmas, ha utazást tervezel.

A lila a mágiával és a tudással áll kapcsolatban. Segíti a tanulást, a mágikus fejlődést.

A rózsaszín a hűséget szimbolizálja. Ha a párkapcsolatodat akarod megerősíteni, gyújts meg egy rózsaszín gyertyát.

A barna segít kijavítani a saját hibáidat, rávilágít azokra, így könnyebben orvosolhatod. Emellett feloldja a feszültséget, szorongást.

A fehér a tisztaság jelképe, tulajdonképpen, ha nincs olyan gyertyád, amire szükséged lenne, használhatsz fehéret is, bár nem olyan erős a hatása, mert jóval erősebben kell koncentrálnod a kívánságodra.

A fekete gyertya veszélyes, ha tartasz tőle, inkább ne használd. Általában az igazságok és titkok felderítésére használják. Az igazság azonban nem minden esetben az, amit mi hallani akarunk, és nem mindig segít rajtad.

Az ezüst színű erősíti a megérzéseidet, a szépérzékedet, és a lelki fejlődésedet.

Az arany gyertya égetésével a nagyszabású terveidet is megvalósíthatod.




gaby13.blog.xfree.hu



 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Címkék: párkapcsolatodat, legegyszerűbbnek, megfogalmazáson, felgyorsíthatod, megkönnyítheted, megvalósíthatod, magabiztosságot, legpontosabban, tulajdonképpen, kívánságokhoz, koncentrálnod, szimbolizálja, szépérzékedet, teljesítetted, problémáiddal, megérzéseidet, kívánságodnak, felderítésére, megfogalmazva, koncentrációt, koncentrálsz, megvalósítsd, mindenképpen, megerősíteni, feszültséget, kiragasztani, kívánságodra, kreativitást, kifejezésből, megfogalmazd, orvosolhatod, használhatod, kapcsolatban, megváltozhat, varázsütésre, használhatsz, varázsütésre minden, saját dolgodat, életedbe vágyaid, legegyszerűbbnek tűnő, megfogalmazáson múlik, első lépés, papírra vagy, lehető legpontosabban, kiszemelt pasi, első randitok, párod hűséges, pozitívan legyen, szavakkal fogalmazd, saját életedbe, orrunk előtt, ajtón dörömböl,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Semmit ne higgy el  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ébredj  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Gaál Viktor gondolata  A lelki élet nem arról szól, ....  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Szent György nap  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Az Európai Unió is foglalkozik...  képre írva  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Messziről jött ember  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Álom  A fenyő nem szép fa, (...)  Jó éjszakát  Amit átélünk,  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Viharban csak az a fa marad ál...  Muratáj  Szép estét  Esti kép  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Naplemente  Vannak arcok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Esti kép  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Esti kép  Paul David Tripp Április 25  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Két tekintet van  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
varázsütésre minden, saját dolgodat, életedbe vágyaid, legegyszerűbbnek tűnő, megfogalmazáson múlik, első lépés, papírra vagy, lehető legpontosabban, kiszemelt pasi, első randitok, párod hűséges, pozitívan legyen, szavakkal fogalmazd, saját életedbe, orrunk előtt, ajtón dörömböl, kívánságodnak megfelelő, vágyaidra koncentrálsz, színűk szerint, megfelelő színű, vörös magabiztosságot, narancssárga oldja, ilyen színű, kreativitást erősíti, zöldhasú kifejezésből, pénzt jelképezi, mágikus fejlődést, hűséget szimbolizálja, párkapcsolatodat akarod, rózsaszín gyertyát, barna segít, saját hibáidat, tisztaság jelképe, fekete gyertya, igazság azonban, ezüst színű, lelki fejlődésedet, arany gyertya, nagyszabású terveidet, párkapcsolatodat, legegyszerűbbnek, megfogalmazáson, felgyorsíthatod, megkönnyítheted, megvalósíthatod, magabiztosságot, legpontosabban, tulajdonképpen, kívánságokhoz, koncentrálnod, szimbolizálja, szépérzékedet, teljesítetted, problémáiddal, megérzéseidet, kívánságodnak, felderítésére, megfogalmazva, koncentrációt, koncentrálsz, megvalósítsd, mindenképpen, megerősíteni, feszültséget, kiragasztani, kívánságodra, kreativitást, kifejezésből, megfogalmazd, orvosolhatod, használhatod, kapcsolatban, megváltozhat, varázsütésre, használhatsz, fejlődésedet, folyamatosan, álmodozhatsz, narancssárga, ugyanazokkal, birkózhatsz, varázslatot, gazdagságot, koncentrálj, tudatosítod, kapcsolatos, egyszerűnek, teljesüljön, csalódástól, nagyszabású, optimizmust, feledkezzen, szerelemmel, megragadni, önbizalmat, kívánságod, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1845
  • e Hét: 8596
  • e Hónap: 17266
  • e Év: 73199
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.